بسكويت القرفه الفرنسى
375 جم دقيق
200 جم زبدة
125 جم سكر بودره
بيضه واحده دافيه
40 مللى لبن سائل
فانيليا
4 جم بيكنج بودر
2 معلقه صغيره قرفه
الطريقه
- نخلط الزبدة وسكر البودره كويس فى العجان حتى تهيش وبعدين نحط البيضه الدافيه علشان الزبده مش تفصل ونخلط حتىيبقى له قوام
- نخلط الدقيق مع القرفه والملح والبيكنج بودر والفانيليا
- ثم نهدى العجان ونضع الدقيق وعلى السرعه الهاديه نخلط ونحط اللبن واحده واحده حتى تتجانس العجينه
ونشكل العجينه على شكل رول حتى يسهل علينا تشكيله ونقطع الرول قطع متساويه وناخد كل قطعه ونكورها بايدينا ونضعها فى الصاج وندهن الوش بالبيض وتدخل الفرن على درجه حراره 160 درجه وبتاخد حوالى 20 :25 دقيقه
375 جم دقيق
200 جم زبدة
125 جم سكر بودره
بيضه واحده دافيه
40 مللى لبن سائل
فانيليا
4 جم بيكنج بودر
2 معلقه صغيره قرفه
الطريقه
- نخلط الزبدة وسكر البودره كويس فى العجان حتى تهيش وبعدين نحط البيضه الدافيه علشان الزبده مش تفصل ونخلط حتىيبقى له قوام
- نخلط الدقيق مع القرفه والملح والبيكنج بودر والفانيليا
- ثم نهدى العجان ونضع الدقيق وعلى السرعه الهاديه نخلط ونحط اللبن واحده واحده حتى تتجانس العجينه
ونشكل العجينه على شكل رول حتى يسهل علينا تشكيله ونقطع الرول قطع متساويه وناخد كل قطعه ونكورها بايدينا ونضعها فى الصاج وندهن الوش بالبيض وتدخل الفرن على درجه حراره 160 درجه وبتاخد حوالى 20 :25 دقيقه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق