مكونات الحجازية //💖💖💖
400 جم سميد ، 330 جم دقيق ، 200 جم سمنة ، 250 جم ميه ، 10 جم خميرة ، 100 جم سكر
طريقه القشطه //💙💙
100 جم سمي ، 100 جم سكر
2 معلقه قرفه ، 150 جم مكسرات
طريقه العمل ///💚💚
- في اناء نضع كل المكونات معا ونغطي العجينه ونتركها ترتاح لمدة ربع ساعه
- ثم نقسم العجينه الى جزين متساويين
- ثم نفرد جزء من العجينه ببالنشابه او او الفراده او المردانه بسمك 5 مللى ونوزع الحشوة
- نفرد الجزء التانى ونغطى الحشوه بيها ونشيل اى زيادات
- نقطعها- نسبها تخمر حوالى نص ساعه هنلاحظ انها ارتفعت وخمرت
- نسخن الفرن على درجة حراره 180 درجه وبتاخد حوالى نص ساعه
- بعد ما تخرج من الفرن نلمعها بسيرب خفيف وبألف هنا
- في اناء نضع كل المكونات معا ونغطي العجينه ونتركها ترتاح لمدة ربع ساعه
- ثم نقسم العجينه الى جزين متساويين
- ثم نفرد جزء من العجينه ببالنشابه او او الفراده او المردانه بسمك 5 مللى ونوزع الحشوة
- نفرد الجزء التانى ونغطى الحشوه بيها ونشيل اى زيادات
- نقطعها- نسبها تخمر حوالى نص ساعه هنلاحظ انها ارتفعت وخمرت
- نسخن الفرن على درجة حراره 180 درجه وبتاخد حوالى نص ساعه
- بعد ما تخرج من الفرن نلمعها بسيرب خفيف وبألف هنا
[- fi ana' nadae kl almukawinat maeaan wanughti aleajinah wanatrukuha tartah limudat rubue saeh
- thuma nuqsim aleajiunah 'iilaa jiziyn mutasawiin
- thuma nufarid juz' min aleajinh bbalnishabih 'aw 'aw alfaradih 'aw almaradanih bisimk 5 mullaa wanuazie alhashua
- nufarid aljuz' alttanaa wanaghtaa alhushuah byha wanashil aa ziadat
- naqtaeuha- nisbuha takhamur hwala nas saeah hanalahiz 'anaha airtafaeat wakhamrt
- naskhan alfaran ealaa darajat hirarih 180 darjah wabatakhid hwala nasi saeh
- baed ma takhruj min alfarn nalmaeuha bsirb khafif wabi'alaf huna]
- In the end we put all the ingredients together and cover the dough and leave them relax for a quarter of an hour
- Then we divide the dough into two equals
- Then the individual is part of the dough with his inspiration, or unveils or metropolis with a thickness of 5 ml and deployed filling
- The second part of the part and covers the crush and Nchille any increases
- We cut it - proportion to the fermentation of about the text of the hour, we are noted and wounded
- oven oven at the temperature of 180 degrees and take around the text
- After graduating from the oven, we brighten it with a light and a thousand here
- Then we divide the dough into two equals
- Then the individual is part of the dough with his inspiration, or unveils or metropolis with a thickness of 5 ml and deployed filling
- The second part of the part and covers the crush and Nchille any increases
- We cut it - proportion to the fermentation of about the text of the hour, we are noted and wounded
- oven oven at the temperature of 180 degrees and take around the text
- After graduating from the oven, we brighten it with a light and a thousand here
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق