المقادير
- ملح , ملعقة صغيرة
 - كسبرة , ملعقة صغيرة
 - طماطم عصير ,2 كوب
 - خل , ملعقة كبيرة
 - فلفل , ملعقة صغيرة
 - ثوم ,4 فصوص
 - شطة حارة ، بودرة,4 ملاعق
 
طريقة التحضير
 تعتبر شطة الكشري الحارة من المكونات الأساسية للاكلة المصرية الشهيرة  "الكشري"، نقدم إليكم خطوات تحضيرها :
  - يحمر الثوم في زيت ثم يضاف له الخل.
  - نضع فوق الثوم عصير الطماطم حتى يصبح سميكاً.
  - نضيف الملح والفلفل والشطة الحارة بودرة أوسائلة حسب الرغبة.
  - نضيف الماء والكسبرة حسب الرغبة.
  - تقدم ساخنة.
تذوقوها وادعولي وبالهنا والشفا
ردحذفالشطة اهم حاجة بتظبط الكشري
ردحذفاوعو تعملو الشطة وتنسو الكشري
ردحذف