الاثنين، 18 يونيو 2012

سمك سنجاري






المقادير

سمك نظيف ومشقوق بطول السمكه من بطنها ومفرده
كميه ثوم ولتكن راسين من الثوم المدقوق أي المفريكمون وشطه وملح وفلفل وكارى
ليمون وليكن عشر  ليمونات منهم خمس شرائح والباقى عصير
حزمه كسبره خضراء
كوب زيت زيتون

الطريقة

نرص السمك النظيف بالطول فى صينيه ونضع عليه الخليط الاتى
ثوم مفري+ فلفل وملح وكمون وشطه وكارى وحزمه الكسبره المقطعه  قطع صغيرة او مفريةنفرم الخليط السابق ونضعه على السمك وبعدين نضع الزيت عليه . ونرص الليمون الشرائح عليه
 نحمىأو نسخن  الفرن قبل ذلك
نغطي الصينية بالفويل ثم نضع الصينيه بالفرن 
التقديم
قرب النضوج نرفع الفويل للتحمير ونضع الليمون وتقدم ساخنه مع الارز الابيض وسلطه طحينه
 



ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق