المقادير
سمك نظيف ومشقوق بطول السمكه من بطنها ومفرده
كميه ثوم ولتكن راسين من الثوم المدقوق أي المفريكمون وشطه وملح وفلفل وكارى
ليمون وليكن عشر ليمونات منهم خمس شرائح والباقى عصير
حزمه كسبره خضراء
كوب زيت زيتون
كميه ثوم ولتكن راسين من الثوم المدقوق أي المفريكمون وشطه وملح وفلفل وكارى
ليمون وليكن عشر ليمونات منهم خمس شرائح والباقى عصير
حزمه كسبره خضراء
كوب زيت زيتون
الطريقة
نرص السمك النظيف بالطول فى صينيه ونضع عليه الخليط الاتى
ثوم مفري+ فلفل وملح وكمون وشطه وكارى وحزمه الكسبره المقطعه قطع صغيرة او مفريةنفرم الخليط السابق ونضعه على السمك وبعدين نضع الزيت عليه . ونرص الليمون الشرائح عليه.
نحمىأو نسخن الفرن قبل ذلك
نغطي الصينية بالفويل ثم نضع الصينيه بالفرن
نرص السمك النظيف بالطول فى صينيه ونضع عليه الخليط الاتى
ثوم مفري+ فلفل وملح وكمون وشطه وكارى وحزمه الكسبره المقطعه قطع صغيرة او مفريةنفرم الخليط السابق ونضعه على السمك وبعدين نضع الزيت عليه . ونرص الليمون الشرائح عليه.
نحمىأو نسخن الفرن قبل ذلك
نغطي الصينية بالفويل ثم نضع الصينيه بالفرن
التقديم
قرب النضوج نرفع الفويل
للتحمير ونضع الليمون
وتقدم ساخنه مع الارز الابيض وسلطه
طحينه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق