الجمعة، 27 يوليو 2012

اسياخ السمك المشوية



المكونات
سمك فيليه
ملح
فلفل اسود


كمـون
فلفل احمر بودرة
فلفل احمر مفروم
رشة كركم
رشة قرفة
ملعقة شاي دبس الرمان

ثوم مهروس
عصير ليمون
الطريقة
يقطع السمك الفيلية الى مكعبات





وعاء نخلط عصيـر الليمون مع الملح والفلفل والثوم والكمون وفلفل الاسود والكركم


ويضاف قطع السمك ويترك في الثلاجة
مدة ساعة على الاقل او ليلة كاملة




تشك السمك بالاسياخ الخشبية مع الفلفل والبصل او طماطم
ويشوى على الفحم او في الفرن
الى ان ينضج





يقدم مع الخبز او الرز الاحمــــــر
((((بالعافيـة)))

هناك 6 تعليقات:

  1. حلو ة قوي فكرة شوي السمك

    ردحذف
  2. بصراحة بفكر اجربها لما اشتري فيليه

    ردحذف
  3. ممكن نقدم معاها سلطة الطحينة الشهية

    ردحذف
  4. ياريت اللي يجربها يقول رايه بصراحة

    ردحذف
  5. تسلم الايادي

    ردحذف
  6. بجد روعة وفكرة جديدة

    ردحذف